Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hata att jag saknar dej

i tysthet och ensamhet lever jag på grund av svek i ett brustet 

förhållande ; och krossade planer för framtiden igenom tänkta

 

i detalg till samman med min föridetta partner ; vi var så fulla

av liv och glädje vi var så lyckliga till samman tills hon gav sej 

 

till någon annan ; jag jag hatar dej för att jag inte kan lämna

dej och jag hata dej för att jag saknar dej så mycket ; jag

 

önskar att jag bara kunnde öppna dörren och be dej att gå 

men jag kan inte du betyder alldeles för mycket för mej  ; 

 

och jag lever med orden  älska glömma förlåta dom har 

hjälpt mej mycket att försöka bevara allt som betyder 

 

mycket för mej ; och att slippa börja om att söka efter

någon som kan och orkar älska mej för ingen är perfeckt 

 

när allt kommer om kring ; alla gör vi misstag som vi inte 

menar eller vet varför vi gjorde dom allt går inte förklara 

 

i kärleken men jag valde att leva utan dej men jag hatar

att jag saknar dej så mycket 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-01 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten