Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden mot fönstret



En vind hördes tydligt
mot fönstret
som om den ville vara härinne.

Kanske dess oro
var samma som min -

och försökte berätta
vad som kunde ha varit
det verkliga rätta -

om jag inte stängt mig inne
och den därute.

Så drog den som hastigast
genom mitt sinne.





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-03-01 15:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det kan verkligen vara spännande att lyssna till vindens röst...man får många tankar av den...fint diktat...
2020-03-14

  Stanley Rydell
Lika sant som budskapet uttrycks med lätta penseldrag! Gillar att lyssna till din vinds röst
2020-03-02

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker och lekfull dikt.
2020-03-02

  KattenKin VIP
Härlig känsla, skönt och poetiskt, bildrikt och med mjuka rim som binder ihop.
2020-03-02

  Solweig Jansson VIP
För ett ögonblick var du och vinden ett - så läser ja - och sådana ögonblick är speciella !
2020-03-01

  BenGust VIP
Lyriskt inkännande teckning av det
pågående.
2020-03-01

  Nils-Robert
Fin poesi.
2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP