Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Säg att ni också känt så nån gång med...?


Jag saknar dina emojis

 

Jag har lärt mig identifiera
olika notifikationer på mobilen

 


Ljudet för sms, ljudet för dm,
ljudet för messenger, ljudet för WhatsApp
Ljudet för Shpock, ljudet för Swish,
ljudet för mail
Ljudet för en ny matchning på Tinder
Hur en like eller ett hjärta låter på Facebook
Skillnaden på vad som är spam
och vad som är Du

 


Det sitter i min multitasking-motorik
Hur ett pling från dig är ett afrodisiak i min android
Men också plötsligt hur lite man
kan bry sig ifall någon
lagt ett maxbud på ens plagg på Marketplace
Att snooza komplimanger

 


Jag har lärt mig att dra vänners
profilbilder åt sidan med pekfingret
Bara för att jag för stunden inte orkar
planera helgen


och jag har också insett hur mycket
man kan sakna någons emojis
Hur mycket man kan
sakna att svara en generad apa,
ett rött hjärta och en pussmun
på bussen hem

 


Hur en notifikation från dig nu
aldrig,
aldrig kommer plinga till så där
så att jag studsar till och ler
fånigt för mig själv

 

 


igen

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-01 19:44



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Tack, det är lite så jag menar. Den saknaden, från den där glada perioden. Allt kändes bra i fickan, i jackfickan, i byxfickan, i väskfacket, i hjärnan :)
2020-03-07

  blått nagellack
Totalt golvad av den här. Befinner mig just precis i denna situation nu. När jag vet att jag inte kommer ha handen i fickan igen och känna en vibration och veta att det är från honom.

Tusen tack för den här texten.
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP