Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vilse och förlorad i mig själv

Och vem Fan är du som stör mig?

Vet du inte vem jag egentligen är?

Nähe det var synd, för annars hade du kunnat

berätta det för mig,

för jag är vilse och förlorad i mig själv

jag tappade fotfästet på min väg och halkade

av vägen för länge sedan,

jag längtar hem till mig själv igen,

kan någon komma och visa mig vägen dit

för allt är så mörkt och svart

de har blåst ut ljusen hemma för de vill inte

veta eller känna av mig, eller rättare sagt

den jag blivit nu.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-03-03 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten