Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag ge upp eller fortsätta kämpa?

Jag har vandrat länge under ytan nu

och luften har börjat ta slut

ju mer jag kämpar och trampar

desto djupare sjunker jag...

ska jag ge upp eller ska jag fortsätta kämpa,

det har varit så här länge så jag vet inte,

glöden inom mig pyr fortfarande i min

självförvållade ensamhet

det jag behöver är att någon kommer och blåser liv

i den glöden, då kanske lågan flammar upp och börjar

brinna igen denna gång för rätt person

då får jag åter känslan av att kunna älska igen.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-03 09:36



Bookmark and Share


  charlotte
HOPPAS VERKLIGEN DU STÖTER PÅ NÅGON BLÅSLAMPA.KÄNSLIGT CH BRA SKRIVET
2020-03-03
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten