Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var ditt bi du min blomma

Du kom in i mitt liv som en varm sommarvind

du värmde upp mig och fick mig att smälta bara för dig

jag föll för dig som en stjärna på natthimlen

du fångade min blick för vart jag än såg så såg jag bara dig.

Jag var ditt bi och du min blomma, som jag sög honung ifrån,

du var så vacker och fin,

du fick mig att skratta som ett barn igen

ensamheten och tystnaden försvann

du fick mig att känna mig levande igen och kunna känna

mänsklig värme.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-03-03 10:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag föll för dig som en stjärna på natthimlen"

väldigt vackert. du använder ordföljder som inte ens jag eller the apache kid gör!
2020-03-03
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten