Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens glöd har brunit ut

vem är du vad gör du här i mitt liv vart kommer du i från

vem har du blivit min skönhet ; vi lever till samman men

 

jag vet inte längre vem du är för du är inte den tjej jag

mötte och blev förälskad i ; vem är du vad vill du mej för

 

för den jag vill och behöver ha är den jag mötte en gång

i glädje ; men det vi har nu är inte i närheten ut av det

 

mer i obekväm sorg i mellan oss ; det finns inget som

berör i mellan oss kärlekens glöd har brunit ut det finns

 

inget kvar i mellan oss




Fri vers av den nakna poeten
Läst 74 gånger
Publicerad 2020-03-03 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten