Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför kom du till baka till mej efter allt

jag förstår inte varför du kom in till mej i mitt liv och hjälpte mej

ur den mentala groppen ; när jag stog i mörkret och inte kom upp

 

skälv ; jag förvisade mej skälv dit på grund av all sorg i mitt mörka

sinne och krossade hjärta för jag orkar inte med alla fallsaka mäniskor

 

som var runt om mej i min lilla värld ; alla ler i mott mej och sedan stöter

dolken i min rygg vem kan jag lita på i denna värld vi skapade till

 

samman ; ut av våran kärlek som var så vacker och stark omöjlig att

krossa ; tills du gjorde saker som krossade mej jag räknade aldrig

 

med det ; men det förvånade mej att du kom till baka efter att du

sårat och krossat mej ; för att hjälpa mej ur den mörka kalla gropp

 

som jag stog i jag blev både häpen och förvånad när du kom till baka

och drog upp mej ; och kysste mej och såg mej djuppt i ögonen inann

 

du puttade ner mej igen och gick därifrån och skrattade jag hadde fel

om dej du är inte elack ; du är så mycket mer en så du krossade min

 

existens totalt




Fri vers av den nakna poeten
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-03-03 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten