Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbiten

Jag är så tacksam att jag träffade dig, och att jag får vara en del av ditt liv,

du är min pusselbit som fattades för att jag skulle kunna känna mig hel,

jag är beroende av dig och din kärlek, jag känner mig fulländad igen

du svarar med samma behov och ord.

 

Jag skall kriga resten av mitt liv vid din sida, bara för dig

jag ska skydda dig med mitt liv för om jag dör så har mitt liv fått en mening,

för dig vill jag älska och förhoppningsvis åldras tillsammans med

ty du är fulländad i min värld.

 

Du tog mig med storm, din kärlek tog mig ur smutsen jag satt i,

du fick mig att börja leva igen och inte bara hålla mig vid liv...

du väckte något inom mig som gjorde att mina känslor vaknade,

du får mig att känna värmen inom mig med varje beröring från dig,

 

du öppnade mig på ett helt nytt sätt, och visade mig en ny väg i livet

som jag aldrig lagt märke till tidigare, du tände mitt liv och lärde mig

älska dig...för att sedan lämna mig för någon annan.

Förlusten blev total och omskakande!

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-04 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten