Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en gud

jag älskade dej redan innan vi hadde träffas för du har

redan funits i minna böner ; önskninga och drömmar 

 

jag har trånat och sökt efter dej länge ; och nu har jag 

äntligen hittat dej efter all tvekan ; så finns det trotts allt 

 

en gud som sände dej till mej som svar på minna böner 

Gud har många budbärare och du är en ut av dom och 

 

jag har letat i hela mitt liv efter dej ; jag visste inte hur 

du såg ut bara men jag känner igen ditt sätt ; ditt varma

 

hjärta och din fria själ det måsste vara du för jag känner

mej så enormnt älskad och trygg med dej ; i hela mitt liv

 

har jag sökt och nu äntligen är du här du är mycket vackrare 

en vad jag hadde föreställt mej ; jag viste vem jag ville ha men 

 

inte hur du såg ut nu är mitt liv fulländat nu är jag din förevigt 

för aldrig ska vi skilljas åt igen ; jag ska ge dej all min kärlek 

 

och vara dej trogen och lojal för jag kan bara ge mitt hjärta till en  

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-04 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten