Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sitter i varje stjärna

Inget är som när man levt ensam ett längre tag, och anpassat sig till det

och nästan accepterat det, när man då träffar någon och blir totalt förälskad...

kontrasten är så stor och svår att hantera,allt blir plötsligt så stort för mig

i min lilla värld i "nålsögat"

allt jag ser och tänker på är henne, hela dagarna och nätterna

i mina drömmar, hon 

i mina önskningar, tankar, planeringar ja överallt där finns hon,

fantasier som leder en till det ena en till det andra,

hon fyller min lilla värld, hon sitter i varje stjärna.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-05 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten