Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotre fängelsestraff

Varje gång jag har åkt in så har jag gjort slut med min dåvarande flickvän,

förutom två gånger under tjugotre fängelsestraff, "arton år inom "vården"

på rättspsyk i Flemingsberg, Helix heter platsen.

 

Jag vill leva med mina tankar innanför muren, och inte sitta och oroa mig

för vad hon gör eller inte gör.

Rätt eller fel, jag vet inte men det är så jag gjort iallafall

min värld har varit begränsad innanför murarna,

åren har bara runnit iväg, nu sitter jag här gammal och fet.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-05 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten