Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige och världen

 

Egoismen breder ut sig som en äcklig atmosfär
slagord dånar om flyktingbåtar från politiker i alla länder
Vi har råd, säger de som inte tror på statistiken från BRÅ
vi har inte råd, säger de som hyllar mord

Dimman är total
när politikerna låtsas använda moral
Alla ljuger
för att sanningen inte duger

Vad de bryr sig om
är inte makten lagom
Alla vill bestämma
men ingen vill till välfärden återvända

Nu finns också mörkrets Sverige
och det är nog någonting du aldrig åter kan knuffa ner från herren-på täppan-berget
Stackars oss
menlösa oss




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-05 11:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Larz Gustafsson.
2020-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Om Jesus får vara Herre måste mörkret vika.
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP