Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar att vakna utan dej

jag hatar att vakna utan dej för att det känns så

tomnt och ensamnt och meningslöst ; jag hatar

 

den starka känslan ut av att jag saknar dej så

mycket den gör mej orolig på dagarna ; och

 

den håller mej vaken på nätterna ; och min

saknad för dej gör ont kom till baka till mej

 

snälla för att jag saknar dej ; mitt hjärta

blöder för dej jag kan inte leva utan dej 

 

för att du äger mej ; jag känner det nu att

att du betyder alldeles för mycket för mej 

 

för att jag ska kunna leva utan dej i mitt liv 

jag hatar min saknad för jag kan inte leva utan

 

dej trotts allt du har gjort i mot mej ; så kan jag 

inte släppa ur mitt liv för jag behöver dej och det 

 

hatar jag dej för ; du har fångat mej jag som en 

gång levde frihet är nu fånge hos dej ; jag hata att 

 

jag saknar dej men endå så hatar jag att vakna

utan dej i mitt liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-03-05 12:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland hatar jag att vakna.
2020-03-05

  den nakna poeten
Ett komplicerat beroende...
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten