Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat botemedel

När det brinner inombords
och känslovallarna
har mod i blick.

Med svarta ögon
och det rusar i kroppen
och plötsligt
vänds allt som sker till ren ironi.

Oväntat botemedel
när teknologin strular
och man plötsligt börjar tänka
på komiska liknelser
i minnesbalken.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-05 21:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland så bara händer det. Bra skrivit vännen! kram :)
2020-03-08

  Monika A Mirsch VIP
minsann - ironin ger många goda nya vinklar. Bra skriftat!
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson