Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***FREDAG***

F ör 17 gubbar du skulle varit här hos oss
R edan igår eller i förgår förstås
E n vecka med tre da´r är lagom ju
D u först, sen lördag och söndag så klart
A bsolut och sen med dig, en skön omstart
G ode Gud det hade ju varit så underbart




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-06 06:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar!
2020-03-08

    ej medlem längre
Snyggt Akrostikon..
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt