Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlorad kärlek


jag hade kärleken i min hand

i hela mitt liv har jag sökt någon eller något som kan fylla det hål

av saknad inom mej ; jag har träffat tjejer på livets väg som lämnat 

 

mej och rivit upp gammla sår inom mej ; och jag blöder ut av min 

egen ensamhet ; men min saknad efter kärlek är större en vad den

 

var en vad den var när jag hadde den när jqg hadde den i min hand 

men jag kasstade i väg den i brist på respeckt ut av den krafft som 

 

kärleken har ; och det var så jag fick mitt hål av saknad det var mitt

eget fel att jag kasstade bort min egen kärlek ; nu finns det bara ett 

 

hål kvar som står och gapar tomnt ut av saknaden ; efter kärleken 

som jag förlorade allt jag hadde för att jag inte såg eller kände vad

 

jag gick förlorat ; jag var blind då men nu ser jag klart men det är 

försent det blåser kallt inom mej 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-03-06 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten