Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör mitt liv intressant igen

vad hände med oss vad hände i mellan oss jag saknar mycket 

vad vi hadde till samman ; vi var så kära vi var så fria helt orädda

 

älskade vi hela nätterna igenom ; vi låg svettiga och skrattade 

och skratta och smekte varandra och klia varandra på ryggen 

 

och sedan blev dett en öm puss sedan en läng öm mjuk kyss 

och så var det dax igen men nu händer ingenting längre vad 

 

har hänt i mellan oss ; ska vi sitta nu och titta på Tv och

vänta på att dö är det verkligen så här det ska vara det 

 

går jag inte med på för jag vill leva ut mitt liv ; och njuta

och ha roligt i varge andetag för jag är inte färdig med mitt 

 

liv ; kanske med ditt men inte med mitt vill du inte förlora

mej få mej att stanna gör liv intresant igen ; kom min

 

skönhet älska med mej gör mitt liv intresant igen för natten är ung och lång 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 09:20



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Längtan efter ömhet är stark,
men ibland kommer vardagen in och förstör.
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten