Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarsittning i olika skeden

När jag var liten var jag full av bus och rackartyg,

det tog aldrig slut, i skolan fick jag kvarsittning,

och när andra började plugga vidare så hoppade jag av

för att börja i livets hårda skola,

ty jag förstod aldrig allvaret

i att utbilda mig för framtiden,

men i livets hårda skola gick det

inte heller så bra...

min framtid blev begränsad

och mina kvarsittningar ökade från

en timma till månader och år!

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten