Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uttryckligen


du är min
sa han

jag är din
sa hon




Fri vers av Blåbäret
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-06 15:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kort och koncist!
2020-03-08

  Quasimodo
Ett knepigt ägarförhållande här, jag skulle nog istället säga jag vill vara din!?
2020-03-06

    tramp
Samtycke i laga mening.
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret