Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bond kavalkad på Viasat

För Sean Connery och Roger Moore och Pierre Brosnan
och David Craig var där plus en till Bond
Kommer bara inte ihåg vad han heter, tyvärr då han
bara gjorde en film på sextiotalet
James Bond agent 007 inom brittiska secret service MI 6
Med rätt att döda
Och allt är som vanligt när Bond räddar hela världen ifrån
skurkar som ställer till med besvär
För han jagar dem vart de än på planeten är
Vart resan än bär
Och självklart så älskar han med så många förtjusande
kvinnor som möjligt under sina små äventyr då han
i de alla har blivit smått kär
Men vilken man skulle inte bli det
För vilka skönheter
Så han är en riktig charmör som vet hur kvinnor ska tas
denna där James Bond
En riktigt skön karaktär ifrån Hollywood som är
stundtals underhållande...

Ken Cassel
6/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-06 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel