Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett under öppnade mina ögon

Jag vet inte varför jag vandrade på de vägar som jag gjorde,

jag är nu 48 år och sitter inlåst för saker jag inte förstår att jag gjort,

det är helt sjukt nu när jag är ren från droger sen 10 år tillbaks,

tack vare min vackra dotter som fått mig att kämpa för min kärlek till henne,

utan henne skulle jag vara en av de förlorade barnen på gatan,

det krävdes ett under för att öppna mina ögon, och det var

när hon föddes till världen av sin vackra mor.

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-03-07 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten