Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängtankar


Under mitt täcke
finns värmen

Under mitt täcke
finns tryggheten

Under mitt täcke
finns DU

och jag vill alltid stanna här
Under mitt täcke




Fri vers (Fri form) av C Lupa
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-07 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa