Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fyrverkeri av bortglömd lust

Jord hav och himmel förenas och blir livet.
Du och jag förenas i en omfamning med heta kroppar,
känslor vi inte visste fanns
sveper runt oss som en skir organza
vi har tappat alla koncept
ty passionen har drabbat oss
och slagit sina sensuella klor i oss,

Vi ger oss hän in i ett rus av känslor,
låter inget undgå våra ögon och kroppar,
lusten river i oss och ger oss chansen att
utforska varje del, varje nerv som spänns
när vi finner varandras gömda och glömda strängar
på våra erotiska zoner,
och omvandlar dem till ett rent sexuellt begär
som exploderar i ett fyrverkeri av bortglömd lust!







Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-07 08:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt underbart :=) Starkt och mycket bra! Gillas!
2020-03-08

  Öknens Ros VIP
Kärlek och lusta i en ömsint förening.
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP