Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid din sida

för när jag ligger vid din sida så känner jag mej trygg och älskad 

jag vill stanna där för evigt ; och se stjärnorna falla en efter en i

 

från den nsvarta himlen har jag tur så kanske jag kan fånga en; 

och ge den till dej eller ge den ditt namn och sätta till baka den 

 

på himlen ; jag vill göra allt för dej så du ska stanna vid min sida 

och jag vid din ; jag vill inte att du ska sakna något jag vill att du

 

ska vara till freds med mej och dej skälv ; för allt jag vill är att ligga 

vid din sida och smeka din rygg tills vi fylls av hunger ; som vi ska 

 

mätta varandra med för du är min och jag är din ; i sängen ska vi 

rulla och dansa hela natten för den är vår ; när vi ligger inslingrade 

 

i varandra och kysser varandra ömnt ; för natten är vår när jkag

ligger vid din sida 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-03-07 10:10



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Wow vilken fin kärleksförklaring!
2020-03-07
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten