Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det makabras lovsång


virade mitt hopp runt tröstlöshetens 

bostad skylten om visning visade 

sig vara något annat 

 

rummen som i drömmen ledde uti 

andra. Vad betydde dem Hilén 

vapendragaren min flicka ur lådan 

plockar fram 

 

Mörka väggar skrymslen leder till

en värld min hjärna drömmer 

liv ur katalog 

 

kontonummer sparande i livets 

sista timme 

 

Vi knullar inte gärna den som håller 

vårt liv i penningpung de äger 

 

I spridda delar ger jag dig analysens 

fader friheten friheten i begränsningen 

 

du ser mig som en flicka än upptagen 

av mitt det är en märklig sak att mannen 

bor i mina nävar 

 

måhända talar jag ert liv uti min kamp 

för överlevnad 

 

som könet trots allt räddat 

vill jag se mitt liv. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2020-03-08 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP