Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett långsamt farväl


älska mej eller försvinn ur mitt liv

varför gör du allt för att iritera mej varför plågar du mej ?

låt mej få vara i fred ; du säger att du älskar mej men

 

varför gör du så här i mot mej då ? varför jävlas du med 

mej kan du inte vara snäll i mot mej i stället för att göra så 

 

som du gör i mot mej nu ; för så behandlar man inte någon 

med kärlek jag tvingar dej inte att stanna hos mej ; det är 

 

bara att gå om du vill jag hindrar dej inte brukar jag säga

och då börjar du gråta ; och jag känner mej så jävla taskig

 

och tröstar dej och torkar bort dinna tårar ; och jag ber om

ursäckt för mitt uppförande men i efterhand brukar jag tänka 

 

varför ber jag om ursäckt ; när det är jag som är offret eller 

får ta i mot skiten kalla det vad ni vill ! men som jag känner

 

det ; så spelar hon ett spel hon spelar teater och intriger med 

mej och får mej att be om ursäckt fasst det var hon so jävlades 

 

med mej i början eller har jag fel är det jag som är banditen ?

eller är det bara jag som har tröttnat på henne ?

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-08 09:17



Bookmark and Share


    Askanden
rakt, ärligt, rent direkt från hjärtat.

det är tydligt att det kokar inombords hoppas de här raderna fått det att lätta.
2020-03-08

    Bishkeks söner
Finns en sorg bakom dessa rader. frustration och utsatthet. Fortsätt skriva
2020-03-08

    ej medlem längre
Det handlar inte om vem som gör fel eller är bandit. Det låter bara som du har fått insikt. Keep up the good work!
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten