Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser inte dina vingar

När jag såg dig första gången då fick du all min uppmärksamhet,

du rörde dig så sensuellt lätt som en fjäder.

Du var så vacker och det gjorde mig rädd och nervös,

när du såg mig i ögonen blev jag generad, och måste titta åt

ett annat håll, och det är jobbigt för jag kan inte sluta titta på dig

jag betraktar varje milimeter av din vackra kropp,

dina ögon dina kindben, höfterna

du är helt perfekt och fulländad...

men jag ser inte dina vingar lilla ängel.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-08 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten