Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av saknad och sorg

Hösten och vintern är här med kyla i luften,

bladen har färgats så vackert på träden,

tänk att sommaren är slut det gick alldeles för fort,

den hann inte börja förrän den var över!

fåglarna har flugit söderut till den värme som vi förlorat,

nu är många fulla av saknad till nästa sommar,

men för mig är det ok även om jag suttit inlåst en tid nu,

men jag tycker synd om min dotter, och mig själv

då jag är full av saknaden och sorg.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-08 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten