Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://open.spotify.com/track/5MsmxM9loTzjbh698flaqB?si=3v7MmJyWSGupGaY3besP4A


Melody

 

Det finns musik som smälter is

letar sig

genom allt fast frostgjutet

klara droppar

tårar som tinar för varje ton

en porlande förlåtelse




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-08 15:05



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Visst är det så. Vackert beskriven sanning.
2020-03-23

  Rublev
Läser de klara vackra orden samtidigt som jag lyssnar till den spröda vackra pianomusiken (med fågelkvitter i bakgrunden). Ja, det finns verkligen musik, och poesi, som smälter det frusna!

”tårar som tinar för varje ton
en porlande förlåtelse”

Tack!
2020-03-10

  lodjuret/seglare VIP
Fin o stämningsfylld bild av verkligheten. Såväl texten
som bilden bidrog till upplevelsen.
Har ofta hört att målet är vägen.
Men även att livet kan vara öken.
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe