Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska och elakhet

Ondska och elakhet

beror ofta på rent oförstånd

och bristande känsla

för hur andra kan tänka

Man nedvärderar den andres förstånd

och uppvärderar sitt eget




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-08 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP