Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är allt för mej

du smeker mej som en varm sommar vind över en äng full

ut av flora och jag är ditt bi som suger necktaren ur din

 

blomma ditt vackra hår är som att dra handen igenom vatten 

så lent och svalt och mjukt och när jag kysser dej ömnt och

 

försiktigt ; så är det som att sätta läpparna mot en färsk

persika ; och när jag ser dej djuppt in i ögonen så blir jag 

 

paralyserad ut av dess djupp ; och när jag smeker din lena 

varma kind så ryser jag för den är len som siden och min 

 

kärlek för dej bara växer för den är redan större en min

värld ; du finns överalt inom mej du finns i överalt inom

 

mej i varge andetag du lever ständigt i minna tankar ; i

minna drömmar och fantasier överalt i minna lustar och 

 

du fyller mej i mitt minne du lever ständigt i mej du är 

min största önskan i hela min värld och kärlek i mitt

 

förflutna ligger du djuppt begraven i mitt hjärta och 

du lever ständigt i mitt minne du lever ständigt i mej 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-09 09:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt vackert.
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten