Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergång till kärleken

vi ligger till samman i gräset och tittar på stjärnklara natten 

på marken vi ligger och pratar ; och fantiserar om livet och 

 

det omöjliga och det möjliga vi målar upp dröm senarium 

och skrattar ; med och åt varandra vi busar med varandra 

 

och kittlas och det övergår i från lek till alvar ; i från en puss

till en kyss tills det går i från glöd till att det slår lågor i mellan

 

oss ; och lek blir till allvar i en helt underbar övergång som

jag aldrig kommer att glömma ; för jag var så ung och oerfaren 

 

en helt ny värld öppnar sej ; och nya dörrar öppnar sej i mitt liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-09 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten