Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt samvete väcker mig

I mina drömmar där är jag fri och lycklig,

vilket elände att jag inte kan sova ordentligt,

trots allt så har jag ett samvete som som väcker mig

på natten och plågar mig på dagen, med sådant jag

inte kan förtränga längre, det gör ont mentalt,

jag blöder i mitt samvete, det svider men jag försöker

alltid att göra goda gärningar, som skall göra det lättare

för mig själv att gå vidare med ett lättare samvete i mitt liv,

och göra en bättre  plats runt om mig att leva på.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-09 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten