Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring vad som händer i samhället idag.


Är det skottpengar på oss då?

Jäkla regering vi har...
jäkla försäkringskassa...
jäkla arbetsförmedling...
de jäklarna har sålt ut Sverige,
trampat på de behövande och äldre,
som byggt upp vårt samhälle.

De får nästan ingen sjukvård, de får frysa,
de får äcklig mat serverad, om någon alls!
De får nu börja betala för de hjälpmedel
de så väl behöver för att kunna vara sociala,
och det med en pension som inte ens räcker till
vardagens triviala saker!!

Ja jag vet att jag låter negativ, men det oroar mig starkt,
för vad har hänt om några år då du och jag uppnått
den åldern och ska pensioneras?
ÄR DET SKOTTPENGAR PÅ OSS DÅ?





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-09 10:39



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Tänkvärt. !!
2020-03-09

    ej medlem längre
Mycket oroande. Ättestupan är på väg tillbaka...
2020-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Det krävs starka och goda krafter för att förändra vårt samhälle...och det är bråttom!
2020-03-09

    lydriket
Föraktet mot oss och förskingringen av vår inbetalda skatt syns tydligt för den som lägger mer tid på SCB än SVT.

Din text är en frisk reaktion på något mycket sjukt.
2020-03-09

  Öknens Ros VIP
Framtidens samhälle ter sig skrämmande.
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP