Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer för att överleva

För att kunna fungera helt mentalt
För utan några drömmar
Vad har man då att se fram emot
Ingenting
Så ni kan kanske tänka er själva då det är ganska
uppenbart
Inte så bra
För drömmar måste man bara ha
Sköna drömmar som många gånger smakar
helt underbart
Härliga drömmar som på morgonen när man vaknar
upp kan ge en, en riktigt bra dag
För mardrömmarna får vi väl hoppas att drömfångaren
i sovrumsfönstret har släppt ut för att aldrig mera
kunna återvända..

Drömmer för att överleva!

Ken Cassel
9/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-09 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel