Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsluten i ett tomt rum utan några dörrar

där tankarna ekar mellan de vita kala väggarna
innan de studsar tillbaka in i honom
Och hur mycket som han än försöker att bryta
sig ut ifrån det här tankemönstret tycks han aldrig
kunna hitta fönstret ut fast att han vet att det
ska finnas ett här någonstans
Och han måste hitta ett fönster jävligt snart om
han ska ha en chans att kunna fly för att ha
en chans att kunna överleva
Och det eftersom rummet hans tycks bara bli
mindre och mindre
Och han vet ju om att om han inte längre får
plats i sitt rum så tar livet hans till slut slut...

Omsluten i ett tomt rum utan några dörrar!

Ken Cassel
9/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-09 15:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt jobbigt att vara i en sådan situation...
2020-03-17

  Karin Sällström
Precis så känner jag mig när jag har ångest!
2020-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel