Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev det en rosenträdgård


Tiden väntar

Tiden väntar
Du kan inte komma än sa döden till sin vän
Kvar finns nu mycket du ska lära
Behärska känslor, tacksamhet är störst

Först då kan du fråga hur man kan släcka livets låga

Du är så nära nu min vän
Har förstått allting du fått lära

Under år med många vårar blev det glädje och inga tårar

När livet rann till din kropp tändes längtan
Först blev du andras
Du visste ej än vad livet var

Åren blev många du tycktes äga tiden

Blev det en rosengård
Blev det en härd
Blev det en värld
Fick du de stunderna
Blev allt du önskat som i drömmen
Av rikedom ära och flärd
tacksamhet är
den som mest är värd.






Fri vers (Fri form) av bibbi ahrnstedt
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-09 17:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt skrivet om livet och tiden!
2020-06-06

  ULJO
Tiden det minsta vi kan påverka. Bara något vi måste förhålla oss till. Du gestaltar tankar kring tid på ett bra sätt här din text.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt