Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är tomt

Allt känns så långt  ifrån och tomt,

mina tankar är tomma, mitt minne känns tomt,

allt är borta och utnött, min planering har gått i kras,

det finns just nu ingen framtid mer i mitt liv,

jag blev lämnad av min partner, så mitt hjärta är tomt också.

Sinnet är fullt av sorg, och jag med frustration...

vilken väg ska mitt liv ta nu, för varje steg jag tar så ekar det

bort i framtiden och ensamheten.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-10 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten