Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sedan lämnade du mig ensam

Jag förstår mig inte på dig längre,

en gång i tiden räddade du mig från ett liv

i ensamhet och en stor sorg jag bar på då,

varför öppnade du mina ögon och mitt hjärta

och fyllde mig med värme och livliga känslor,

du gav mig hopp om livet igen,

du fick mig att se en framtid tillsammans med dig,

en framtid jag tappat hoppet om,

du fångade mig och fick mig att börja älska,

bli beroende utav bara dig

OCH SEDAN LÄMNADE DU MIG ENSAM!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-10 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten