Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig fortfarande när jag blundar

Mil efter mil har jag vandrat på livets väg, sökandes efter något,

till en början var det ett underbart äventyr,

men med tiden har det formats till en mardröm,

och det hål jag försökt att fylla blöder nu av saknad efter något

att stoppa i det,

ty efter att du lämnat mig har jag svårt att sova ja att leva...

jag ser dig fortfarande när jag blundar

och smärtan jag känner då går inte att beskriva med ord,

för saknaden efter dig kommer ständigt tillbaka.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-10 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten