Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter allt vi hade

vad var det som hände i mellan oss hur kunnde det bli så här 

i mellan oss ; hur kan det finnas så mycket sorg inom mej 

 

varför gick du i från mej ; visst att vi hadde problem i mellan 

oss men dom löste vi alltid och gick vidare till samman ; men

 

nu lämnade du mej med tusen frågor utan ett svar ; vad är 

skillnaden nu mot då jag trodde du älskade mej ; men på

 

sista tiden har du varoit avstånds tagande och oförmögen 

att lösa problemen ; du blir bara tyst och sluten och säger 

 

att du inte orkar prata om det ; varför vill du avsluta så här 

minns du inte vad vi har bakom oss så intensift och vakert 

 

eller var jag bara din snutte filt när du var ledsen och

nyseparerad mår du bättre nu är jag överflödig ; behöver

 

du mej inte längre jag som fanns där alltid där för dej och 

torkade dinna tårar och nu gick du bara i från mej utan att

 

säga hej då hemska mäniska du gör mej så ledsen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-03-10 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten