Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris helt enkelt


Han har ett mörkt hjärta

Sårad redan som liten
För då han inte höll tyst vid matbordet fick han
smaka på den hårda vägen då hans pappa
gav honom salt och peppar på tungan
Och trots att hans mor gav honom all sin kärlek
tyckte han aldrig om att sitta i gungan
Och ju äldre han blir, desto mörkare attityd
han får
För han har alltid rätt och alla andra har alltid fel
Så om någon nu säger emot honom, så får de sig
en starkt svart stirrande blick
såvitt jag förstår
Så han är ingen som man gärna vill leka med
Då är det nog bättre om man bara lämnar honom
helt ifred åt sitt eget öde..

Han har ett mörkt hjärta!

Ken Cassel
10/3-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-10 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel