Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp aldrig taget om kärleken

Jag vet inte varför två själar som söker varandra

tvekar när de har hittat varandra,

några finner ingen på en hel livstid, dom söker men finner ingen,

men de som verkligen finner varandra börjar ofta bråka

och släpper taget om varandra,

kärlek förvandlas till hämd och hat,

varför låta det onda ta över när det är så svårt att hitta någon

som man älskar och blir älskad av?

Släpp aldrig taget om kärleken, kämpa för den!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-03-11 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten