Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas på gång, håller nu...

Around 70 million barrels
of oil a year are used to make
polyester fibres in our clothes...

I Sverige bränns väl tonvis med fårull
upp... Men något lär vara på gång för att
ta vara på den... Alla gamla maskiner är
borta nya måste tillverkas... Innan arbetet
kan kan påbörjas med ullen...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-11 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt