Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt i min värld

Du har en gudomlig kropp

rör dig väldigt sensuellt

ditt hår dansar så vackert i vinden

men det var dina ögon jag föll för, så djupa och intensiva

fulla av liv,

din skönhet skrämmer mig...

jag vill så gärna komma dig närmare men jag vågar inte

för jag är rädd att förlora det vi har,

du fyller mig med glädje och energi när jag är i närheten av dig,

du får mig att känna mig levande,

och min enda hemlighet jag har är att jag älskar dig,

du är allt och störst i min värld där du härskar!




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-03-12 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten