Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment och upplevelser i från det Förflutna


första mötet i kärlek

vårat första möte var så magiskt som det kan bli vi båda

fattade tycke för varandra direckt ; även om jag inte

 

uppfatade det då för inte enns i minna vildaste drömmar 

skulle jag våga tro att jag skulle få någon som är lika vacker 

 

som du i mitt liv ; du fyllde mej snabbt med allt som krävdes 

för att jag skulle känna mej värdig någon som du ; du tog bort 

 

all min frustration och sorg ut av alla misslyckanden i hela mitt 

liv ; det var så skönt för det var verkligen tungt att bära mentalt 

 

den tog bort nästan all min glädje ; men nu är det mer en bra 

med dej i mitt liv du räddade mej verkligen ; aldrig har jag 

 

älskat någon som du i hela mitt liv och aldrig har jag blivit 

älskad ut av någon som dej du var min första kärlek du

 

lärde mej så mycket om livet och dess inehåll du öppnade 

mina ögon mitt hjärta och mitt sinne du lärde mej allt om

 

njutning ut av varandra du tog mej till en himel där jag aldrig 

har varit förut tack för att du valde mej att älska 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-03-12 10:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är otroligt att du kan skriva så mycket. så mycket om ingenting. allting. för kärlek är det enda som spelar roll. du har ett hjärta av guld! glöm inte det! men med barndomstrauma som alla andra, bara starkare än vad jag har... hoppas du kan läka någon dag, och få den du vill ha. <3
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten