Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment från det förflutna


kom till mej

kom till mej snälla kom till mej snälla håll om mej och säg att jag är din 

vill du inte ha mej ; vid din sida jag ska skydda dej för jag älskar dej i

 

från djuppet ut av mitt hjärta du betyder allt för mej ; du är min framtid

för jag vill leva med bara dej i resten ut av mitt liv jag vill åldras med dej 

 

jag vill utforska och upptäcka saker med dej i livet för utan dej så har jag 

inget inget liv ; för med dej vid min sida så har jag inga drömmar kvar ; du 

 

är allt jag önskar för att göra mitt liv fulländat ; du är så vacker i kropp och 

själ för att inte tala om ditt ansikte du lyser som en ängel när du svävar fram 

 

så kom till mej jag behöver din kärlek nu mer en någonsin jag är så utsvulten 

på bara dej för när vi börja umgås  ; så öppnade du något inom mej som har

 

varit slutet och förseglat länge ; men du öppnade och mitt intresse med din

blick och gav mej hopp till baka till livet igen kom till mej snälla kom 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-12 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten