Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment från det förflutna


kärlekens rädsla

när jag ser dej fylls jag med ren glädje när du tittar på mej 

och våra blickar mötts ; då blir jag helt varm i hela kroppen 

 

men jag tittar bort efter ett tag ; för jag blir både rädd obekväm 

och blyg när dinna ögon borar in sej i minna ; jag ryser när du

 

lägger din hand på mej eller strycker mej på min rygg ; för jag 

vill så gärna att du ska ta första steget till mej för jag vågar inte 

 

ta det till dej ; jag lider i din närhet det är som tortyr när jag inte 

vågar ge dej en kram eller kyssa din kind ; endå tillbringar vi mycket 

 

tid med varandra vi gör mat går och fikar och tittar på film ; du brukar 

ligga med ditt huvud i mitt knä och jag smeker ditt vackra hår och 

 

kind ; men fortfarande vågar jag inte ta första steget ; för jag är så

rädd att du ska känna dej förnärmad ; eller att du ska bli rädd eller 

 

arg på mej och det skrämer mej att jag då ska förlora allt det fina 

vi redan har till samman ; för det betyder så mycket för mej men 

 

jag lider för jag vill vara din i resten ut av mitt liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-13 09:06



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Friskt vågat hälften vunnet...
låt hjärtat tala högt och ljudligt.
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten