Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkovran!

Jag är trött

på pinan,

önskar mig

ut i solen,

får inte

gro igen!

Tänk att

bara sitta

inne i all

bekvämlighet!

Försoffad blek

å ämlig!

Rosor på kinden

förkovran i anden

promenad längs

älven,

vad jagar inte

jag!?

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-13 21:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu längtar man verkligen efter både vår och sommar och långa dagar utomhus...
2020-03-17

  Bibbi VIP
Vemodsvackert.
2020-03-14

  anits VIP
Vemodigt och tänkvärt skaldat.
2020-03-14

  Marita Ohlquist VIP
En vemodig text om längtan, önskar dig allt gott!
2020-03-14

    Lena Staaf VIP
Fin dikt! Förkovran som kan ske både inombords, inomhus, och ute i naturen. Vad jagar inte jag? Något jag inte vet vad det är?
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy